Львів'яни зняли на відео, де можливо передається хабар патрульним поліцейським.

Про це повідомляє інформаційний портал "Варта-1".

Львів'яни показали відео на якому можливо передається хабар патрульним поліцейським. Кореспонденти "Варта-1" звернулися до правоохоронців, щоб розібратися у ситуації та дізнатися чи була складена постанова на особу, яка підходила до працівників поліції.

У Львівській поліції підтвердили факт складання постанови, вона складена на 425 грн.

"Поліцейський, що був за кермом патрульного авто, взяв документи у водія, передав їх своєму напарнику для оформлення постанови. Він не виконав вимоги розмітки 1,18 і не мав чинного на момент зупинки полісу обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів. Поліцейські винесли об’єднану постанову за ч.1 ст.126 (Керування транспортним засобом без необхідних документів)", розповіли у поліції.

Постанова


Сам же водій авто за словами львівської поліції підійшов до вікна та спілкувався з патрульними. Наразі поліція спростовує інформацію про передачу хабаря.

Нагадаємо, "держава в смартфоні" буде стежити за самоізоляцією українців, деталі нововведення.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, заробітчани за рік наповнили бюджет України на рекордну суму – навіть МВФ стільки не дасть.

Також портал Знай.uа писав, що тисячі киян залишилися без роботи через карантин, це катастрофа – "18 чоловік на місце".