Переможцем десятого ювілейного сезону “Голосу країни” став колишній учень львівської музичної школи-інтернату

Так, стало відомо, що колишній учень Львівської музичної школи-інтернату ім. С. Крушельницької Роман Сасанчин з Тернопільщини переміг у шоу "Голос Країни - 10". Також переможцю дісталася двокімнатна квартира у Києві.

Варто відзначити, що Роман Сасагчин став першим в історії "Голосу Країни" хто переміг це шоу двічі, раніше він вже ставав переможцем у дитячому голосі.

Скріншот


“Привіт, Україно! Привіт, друзі! Не можу усвідомити, що це зі мною вдруге! Вдячний кожному із вас! Тіна Кароль – моя друга мама! Дякую, що повірили в мене, вклали частку своєї душі та змусили усвідомити, що я можу досягти більшого! І найголовніше мої батьки, родина, друзі і звичайно мої глядачі, які підтримували мене від етапу до етапу, довірились мені і дали можливість мені вдруге ПЕРЕМОГТИ!”, – так відреагував переможець.

Зазначимо, фінал телешоу “Голос Країни” відбувся у прямому ефірі телеканалу “1+1”. Роман Сасанчин став переможцем шоу із піснею “Цвіте черешня”.

Привіт, Україно! Привіт, друзі! ❤️ Не можу усвідомити, що це зі мною вдруге! Вдячний кожному із вас! @zavaduk, @ruslankvinta - ВАМ ОКРЕМА ПОДЯКА!! @tina_karol - моя друга мама! Дякую, що повірили в мене, вклали частку своєї душі та змусили усвідомити, що я можу досягти більшого! ❤️ І найголовніше мої батьки, родина, друзі і звичайно мої глядачі, які підтримували мене від етапу до етапу, довірились мені і дали можливість мені вдруге ПЕРЕМОГТИ! 🙏🏼 @goloskrainy_official 🙏🏻❤️

Geplaatst door Роман Сасанчин op Zondag 26 april 2020

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, переможцем проекту "Голос країни 10" став Роман Сасанчин з команда Тіни Кароль

Як повідомляв портал Знай.ua, Тіна Кароль та Дан Балан приголомшили глядачів чуттєвим перфомансом

Також Знай.ua писав, фінал "Голосу країни-10" проходив в особливому форматі