У Тернополі помер 42-річний протоієрей, ключар кафедрального собору Святих рівноапостольних Костянтина та Єлени міста Тернополя Євген Заплетнюк.
Про це повідомили у прес-службі ПЦУ.

12 квітня у мережі з’явилася інформація, що отцю Євгену стало раптово зле дорогою на службу, його одразу госпіталізували у реанімацію.

"Отець Євген помер, не виходячи з коми, у реанімації Тернопільської обласної клінічної психоневрологічної лікарні, де перебував з 22 квітня після важкого інсульту",- повідомили у ПЦУ.

Проте сьогодні, 26 квітня, отець помер. Причиною смерті священика є інсульт.

протоієрей Євген Заплетнюк, фото: ПЦУ
протоієрей Євген Заплетнюк, фото: ПЦУ

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Євген Заплетнюк був відомим у Тернополі священиком, він одним із перших почав спілкуватись із вірянами у прямому ефірі в соціальних мережах.

Керуючий Тернопільською єпархією Високопреосвященнійший архієпископ Нестор, духовенство та миряни Тернопілля висловлюють найщиріші співчуття родині новопреставленого протоієрея Євгена.

Отець Євген запам’ятається всім як добрий, щирий та відданий Церкві служитель Вівтаря, який своєю ревною працею на винограднику Христовому подавав приклад чесного життя пастиря та християнина.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше ПЦУ "переїхала" до інтернету — записки за здоров'я та упокій близьких можна подати онлайн

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Львові ховають молодого священика Андрія Дуду, раптова трагедія приголомшила Галичину

Також «Знай.uа» писав, що У Львові помер священик, "поцілований" Богом