У Львові юний винахідник створив корисний додаток для мобільного телефона, який може стати в нагоді багатьом українцям. Про це повідомили у сюжеті каналу НТН.

Як зазначається, дев’ятирічний львів’янин Данило самотужки придумав та розробив додаток для смартфонів, щоб узяти участь у конкурсі юних винахідників.

Розробка третьокласника стосується карантину через коронавірус – мобільний додаток нагадуватиме українцям, що необхідно вдягати захисні маски, перебуваючи на вулиці. Крім того, після повернення додому додаток нагадає про те, що необхідно помити руки.

На думку школяра, його винахід може допомогти дітям та тим людям, які страждають від проблем із пам’яттю.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, в київські аптеки повернуться маски "по 3 гривні", хто встиг нажитися на пандемії.

Як повідомляв Знай.uа як вплине додаткова тисяча гривень допомоги на субсидію — в Кабміні прийняли рішення. Під час карантину пенсіонери Львівщини отримають додаткову тисячу гривень. Виплати почнуться з 24 квітня.

Знай.uа писав, дідусь-канібал викрав чоловіка, який порушив самоізоляцію, і з'їв його.