Під час карантину пенсіонери Львівщини отримають додаткову тисячу гривень. Виплати почнуться з 24 квітня.

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА.

Так, стало відомо, що з 24 квітня пенсіонерам Львівщини почнуть виплачувати одноразову “карантинну” допомогу. Першими соцвиплати отримають ті, кому пенсія приходить на банківську картку. Пенсіонери, які отримують пенсії через пошту, листоноші мають доставити гроші протягом 5 днів.

пенсіонерки, фото:infonews
пенсіонерки, фото:infonews


“У разі неможливості виплати одноразової грошової допомоги в зазначені 5 днів її мають виплатити не пізніше 25 червня поточного року, щоб кожен з пенсіонерів, які мають право на таку виплату, отримав належні кошти”, – йдеться в повідомленні.

Варто нагадати, що Кабінет Міністрів України прийняв Постанову від 1 квітня 2020 року №251 “Деякі питання підвищення пенсійних виплат і надання соціальної підтримки окремим категоріям населення у 2020 році”, якою затверджено порядок виплати одноразової грошової допомоги, у зв’язку з COVID-19, у сумі 1 000 гривень.

Таку одноразову допомогу від держави отримають лише ті пенсіонери, пенсія яких станом на 1 квітня 2020 року не перевищує 5 000,00 гривень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в київські аптеки повернуться маски "по 3 гривні", хто встиг нажитися на пандемії.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа як вплине додаткова тисяча гривень допомоги на субсидію — в Кабміні прийняли рішення.

Знай.uа писав, дідусь-канібал викрав чоловіка, який порушив самоізоляцію, і з'їв його.