У Львові, в Стрийському парку, відвідувачі, які вигулювали собак, помітили щурів, що грілися на сонечку. Про це повідомили очевидці у спільноті “Собачники Львова” у соціальній мережі Facebook.

Зазначається, що співробітникові парку довелося вбити гризуна, оскільки він почав кидатися на людей та собак.

“Будьте обережні, хто гуляють зі своїми улюбленцями в Стрийському парку. Щурі гріються на сонці. Можуть бути отруєні”, – йдеться у дописі Алли Гето. Вона додала, що зателефонувала на гарячу лінію міськради та попередила про знахідку.

«Їй явно погано. Бо так спокійно щурі лежати не будуть», «Ого! Така велика!», «Так труять щурів, і вони щоб інші з колонії не заразились, виходять на вулицю і конають. В них ієрархія дуже налагоджена, цей простий пішак, він пробує та їсть їжу, а потім несуть самиці-королеві. От йому не пощастило, отруївся. Винищити їх важко, самку годують тільки після того, як визначили, що їжа придатна, і тільки тоді вона їсть. Винищуються хіба найнижчі ранги, а самка, все одно постійно плодиться», - припускає дехто з коментаторів.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

«Воно при смерті: або була дератизація, або якась щуряча пошесть. В будь-якому разі, контролюйте своїх тварин - навіть зі здоровими дикими щурами контактувати не варто, бо вони переносять досить багато всякої інфекції; а тут взагалі отаке, що вже ледве дихає», «Щурі коло озера завжди в нашому парку, ще і плавати вміють», - додають львів’яни.

Нагадаємо, Знай раніше писав що вчені виявили шість нових коронавірусів у кажанів - Daily Mail.

Також Знай показував, як виглядає ринок в Ухані, звідки могла початися епідемія - нудить при одному погляді.

Щоб полоскотати нерви, можете поглянути на торнадо кажанів: рукокрилі захопили ціле місто, перетворившись на "чуму біблійних розмірів".