Україна вже тривалий час знаходиться на карантині через пандемію коронавірусу. У зв'язку з цим у всіх навчальних закладах країни, учнів перевели на дистанційне навчання.

Так, стало відомо, що навчання для українських школярів продовжили до кінця травня. Кінець навчального року Міносвіти перенесли на 1 липня. Про це на онлайн-брифінгу повідомила в. о. міністра освіти і науки Любомира Мандзій.

Засловами Любомири Мандзій оцінка за семестр повинна бути виставлена за результатами поточного оцінювання до 12 березня і тематичного оцінювання, проведеного в ході дистанційного навчання.

Всеукраїнська школа онлайн, скріншот YouTube
Всеукраїнська школа онлайн, скріншот YouTube


Також на сайті міністерства освіти з'явилася інформація про те, що навчальні заклади повинні самостійно визначати особливості організації освітнього процесу та завершення навчального року. Але у міністерстві зазначили, що оформлення свідоцтв про здобуття базової середньої освіти має бути завершено не пізніше 15 червня 2020 року.

Через карантин до цих пір невідомо, коли ж буде проведено ЗНО.

" Воно точно буде проведено в 2020 році. Але коли - поки сказати не можемо. Може бути в червні, може бути в серпні. В залежності від епідеміологічної ситуації", - повідомила Мандзій.

Про завершення навчального року 2019/2020 та оцінювання учнів під час карантину.

Т.в.о. Міністра освіти і науки Lubomyra Mandziy у прямому ефірі розповість про завершення навчального року 2019/2020 та оцінювання учнів під час карантину. Зокрема, мова йтиме про дистанційне навчання, підсумкове оцінювання, оформлення документів про освіту та інші теми, яких торкається лист-роз’яснення МОН, оприлюднений 16 квітня 2020 року.

Geplaatst door Міністерство освіти і науки України op Woensdag 22 april 2020

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, учням пропонують тести з "кінської швидкістю" виконання - "Потрібна така школа?".

Як повідомляв Знай.ua , глава МОН Мандзій терміново звернулася до батьків школярів: "Ми повинні бути готові до...".

Знай.ua писав, пам'ятка вчителям і батькам — топ-9 ігор на розвиток емоційного інтелекту, які захистять від буллінга.