Вже зовсім скоро літо, а там і відпустка не за горами. Всі в цей період хочуть виглядати надзвичайно, тому задовго до календарного літа починають боротьбу із зайвою вагою.

Але є і такі, хто просто не помітив як швидко минув час, а бути стрункою все ж хочеться. Саме для таких жінок і існує спосіб з кефіром і корицею.

Базовий рецепт коктейлю для спалювання жиру дуже простий. У склянку кефіру потрібно додати корицю і перемішати. Кількість прянощів може варіюватися від щіпки до чайної ложки. Отриманий напій не треба підігрівати, ні настоювати – можна пити відразу після приготування, насолоджуючись оригінальним приємним смаком.

Можна також поекспериментувати і з іншими прянощами. Наприклад, популярний рецепт кефіру коктейлю включає крім кориці ще й порошок імбиру і гострий перець.

Схуднення, скріншот: YouTube
Схуднення, скріншот: YouTube


Як вживати ?

Зловживати корицею все-таки не варто: в день небажано з'їдати більше чайної ложки спеції. Вважається, що у великих кількостях кориця може негативно вплинути на стан печінки.

Таким коктейлем можна замінити вечірній прийом їжі, і тоді ефект ви побачите негайно. За два тижні вживання такого чудо-напою можна скинути від 3 до 5 зайвих кілограм.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Аніта Луценко розповіла Знай.иа про повернення на "Зважені та щасливі" і дивну манію українок, коли навіть худі вважають себе товстими.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua , фітнес-тренер розповіла, як схуднути без підрахунку калорій і мук.

Також портал Знай.ua писав, що мама 3-х дітей розкрила секрет, як швидко перетворитися і скинути зайву вагу.