Карантин кожен переживає по своєму. Так, популярний український колектив Лісапетний батальйон зберігає бадьорість духу і почуття гумору і навіть записали нову веселу пісню.

Жінки знайшли свій народний рецепт від вірусу і розповіли про нього всій країні.

" Я беру свій лісапет, не в аптеку, а в буфет. Кажуть, що в таку пору є надія на ікру. А в ікрі є все що треба нам, йод там є й білок. Саме є омега там, класний риб'ячий жирок", - співають у пісні.


Лісапетний батальйон співає, що завдяки ікрі додаються сили та "розгладжуються морщинки". Також веселі жіночки радять їсти ікру для міцного імунітету.

"Замість сала і ковбас, баночка ікри якраз, бо зміцнює організм, щоб вірус не проліз. Якщо їстиму ікру раз в три дні, то і вірус не страшний мені. Тільки є проблема ось така, після ікри я хочу мужика", - співає Лісапетний батальйон.

Лісапетний Батальйон - Противірусний позитив

🤩Новий кapантинний хіт від гурту "Лісапетний Батальйон". Слухаєм, пританцьовуєм, посміхаємось та позитивом заряджаємось! Гарного настрою у стрічку! Будьте здорові!😆

Geplaatst door Львів (Lviv) op Zaterdag 18 april 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, парафіянка з "ложечкою" наплювала на карантин і осоромилася на весь Інтернет.

Як повідомляв Знай. ua, губернатор Кучер заборонив харків'янам головна розвага на Великдень.

Також Знай. ua писав, що на великодні вихідні посилять карантин, в церкву - ні ногою.