На Львівщині сталася жахлива ДТП, 21-річний мотоцикліст збив жінку-пішохода.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Так, стало відомо, що у четвер, 16 квітня, близько 15:30 в селищі Славське Сколівського району сталася ДТП, Мотоцикліст збив жінку, яка переходила дорогу. На місце пригоди викликали наряд патрульних поліції та бригаду швидкої допомоги.

Правоохоронці встановили, що водій мотоцикла "GEON X-Road", 21-річний місцевий мешканець збив 46-річну жінку-пішохода, теж жительку Славська. Унаслідок ДТП жінка отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована каретою швидкої допомоги.

Фото Національної поліції


Наразі правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Зараз триває досудове розслідування.

Нагадаємо, раніше у Харкові подружка Зайцевої лоб у лоб протаранив швидку, - момент кривавого ДТП потрапив на відео.

Як повідомляє портал "Знай.uа" В зюзю п'яний львів'янин розбив три машини, ховаючись від копів - кадри металевого побоїща

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Знай.uа" писав, що Автобус з евакуйованими українцями потрапив у ДТП в Угорщині, в якому стані постраждалі