На пункті пропуску «Ягодин», на кордоні з Польщею, кілька десятків українців перекрили рух. Про це повідомили в сюжеті ТСН.

Причиною таких дій стало небажання людей, які повертаються з-за кордону, добровільно вирушати до місця обов'язкової обсервації для виявлення можливого зараження коронавирусной інфекцією. Вимога про це до тих, хто повертається в Україну, було введено напередодні. До них приєдналися їхні родичі, які зустрічали їх на кордоні. Замість обсервації українці вимагали дозволити їм виїхати додому, пообіцявши самоізолюватися.

Скрін, відео 1+1
Скрін, відео 1+1

Скрін, відео 1+1
Скрін, відео 1+1
Скрін, відео, 1+1

У підсумку в конфлікт довелося втрутитися правоохоронцям – вони розблокували дорогу, а також склали адміністративні протоколи стосовно порушників порядку перетину кордону.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

В результаті всіх відпустили по домівках.

Нагадаємо, українські банки змінять графік роботи на Великдень і травневі свята.

Як повідомляв Знай. ua, медики пояснили, чому не можна "лікуватися" спиртним на карантині.

Також Знай. ua писав, що священики з Лаври пішли на карантин, але вимагають переводити гроші, намісник записав настанови.