На Волині помеp молодий чоловік, який звернувся з сильним болем живота до лікарні, але його вигнали додому. Тепер родина 37-річного померлого жителя села Єлизаветин звинувачує у халатності та ненаданні медичної допомоги лікаря відділення реанімації.

До лікарні чоловіка родина повезла зранку у неділю, 12 квітня, коли він відчув різкий біль у животі. Медики зробили аналізи та сказали чекати результатів удома. Але, Сергієві дедалі ставало все гірше. Тоді близькі вдруге привезли його до лікарні. Там зробили УЗД, яке виявило проблеми з печінкою. Рідним на руки видали результати аналізів і знову вказали на двері. За годину чоловік помер вдома на руках у батька.

Врятувати його не змогли й медики швидкої, яких викликали рідні. А причини смерті, зазначені в довідці, просто шокували сім’ю. Судмедексперти вказали, що смерть настала від ускладнень пневмонії та серцевої недостатності.

Рідні загиблого Сергія написала заяву у поліцію. Слідчі вилучають всі документи та довідки стосовно померлого, та опитують медперсонал.

Поліція кваліфікує справу як "Неналежне виконання професійних обов'язків". Якщо провину лікаря доведуть, то йому загрожує до двух років позбавлення волі. Слідство триває.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Докладніше у сюжеті Катерини Курбанової.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Померла львів'янка посадила на карантин медиків і "друзів по палаті" - приховувала правду до останнього

Як повідомляє портал «Знай.uа» Киян змусять "покласти зуби" на полицю під час карантину, до стоматологів - ні ногою

Також «Знай.uа " писав, що "Тіло таточка видали в мішку і гримнули дверима" - убиту горем доньку померлого від коронавірусу ледь не "добили" медики