На Львівщині за останню добу одужав пацієнт у якого медики діагностували коронавірус.

Про це інформує пресслужба Львівської ОДА.

Так стало відомо, що станом на 16:30 2 квітня у Львівській області одужав другий пацієнт із COVID-19. Відомо, що одужав львів'янин віком 58 років. Зазначається, що чоловік повернувся з Німеччини без ознак захворювання. Про те згодом, у приватній лабораторії встановлено позитивний результат, який підтверджений вірусологічною лабораторією ДУ "Центр громадського здоров’я МОЗ України".

Українські медики, скріншот: YouTube
Українські медики, скріншот: YouTube

Весь час львів'янин перебував на самоізоляції. Після одужання, у нього знову взяли аналізи та отримали 2 негативні результати від 28.03. та 01.04.2020 року.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також зазначається, що першою на Львівщині одужала 50-річна жінка, у якої COVID-19 діагностували після того, як вона повернулася з Німеччини.

Станом на 16:30 2 квітня з підозрою на коронавірусу інфекцію звернулися ще 7 осіб. Це пацієнти з Пустомитівського району, міста Львів, Запорізької області. Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні – 40 осіб. На самоізоляції перебувають 144 особи. За увесь час виписано 99 пацієнтів.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в комунальних аптеках Києва вже з 2 квітня з'являться одноразові маски, а з 3-го числа – марлеві.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Києві з 1 квітня ціни на деякі продукти харчування почали поступово зменшуватися.

Також портал Знай.uа писав, куди звертатися в Києві з підозрою на коронавірус.