На Закарпатті 92-річна жінка втекла з дому через вікно, щоб придбати собі обнову до Великодня. Про це розповіла керівник Управління праці та соцзахисту населення Мукачева Наталія Зотова на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Як зазначається, втікачку виявили правоохоронці – вони привезли її здивованим родичам, які дотримувалися самоізоляції. Повідомлення про те, що їхня 92-річна бабуся була затримана поліцією за п’ять зупинок від дому, люди зустріли із подивом – громадський транспорт у місті курсує з обмеженнями, а жінка вже похилого віку. Однак виявилося, що бабця зуміла втекти з дому через вікно, знайшла дірку в паркані та пішла пішки – їй закортіло терміново придбати нову хустку та білизну до свята.

Скрін, Наталія Зотова Facebook

Обирати та купувати обнови жінка вирішила сама, тож, не зважаючи на карантин та заборону людям старше 60-ти років перебувати на вулиці, непомітно втекла з дому.

Правоохоронці пояснили порушниці та її родичам, що за порушення карантину їм загрожує штраф от 17 тисяч гривень, однак карати їх не стали.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

«Подарували бабці маску і наказали купити хустку», - резюмує Зотова.

Нагадаємо, як у Харкові оформити виплати на дитину під час карантину.

Як повідомляв портал "Знай.ua", пенсіонерам обіцяють потрійне підвищення навесні.

Також "Знай.ua" писав, що президент України Володимир Зеленський анонсував скорочення зарплатні.