У Львові дозволили працювати продовольчим ринкам. Напередодні свят до них вишикувалися багатолюдні черги із потенційних покупців. Про це повідомляє видання «Діло», публікуючи відповідні фотознімки.

Зазначається, що черги львів’ян, здебільшого у медичних масках, сфотографували близько 10:00 ранку сьогодні, у суботу 11 квітня.

На знімках помітно, що люди намагаються тримати дистанцію між собою та не юрмитися – через це черги розтягнулися на сотні метрів.

Фото: «Діло»
Фото: «Діло»

Фото: «Діло»
Фото: «Діло»

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Фото: «Діло»
Фото: «Діло»
Фото: «Діло»

Такий ажіотаж можна пояснити наближенням свят – у римо-католиків 12 квітня святкують Великдень, у православних та греко-католиків – Вербну неділю. Люди поспішають придбати смаколики до святкового столу та не лінуються задля цього стояти у довжелезних чергах, ризикуючи підхопити коронавірус.

Нагадаємо, комендантська година в Україні - в яких галузях запровадять жорсткі обмеження.

Як повідомляв Знай.uа в Україні через карантин частіше стали займатися сексом 13% чоловіків і 5% жінок – опитування.

Знай.uа писав, Кличко встановив "усміхнені" білборди під час карантину за гроші киян, - депутат Київради.