Україна вже довгий час перебуває на карантині через пандемію коронавірусу. Через це у Львові зарили всі заклади, окрім заправок, аптек та продуктових магазинів. Також карантинні заходи торкнулися деяких обмежень у громадському транспорті.

З 6 квітня Кабмін ввів жорсткі карантинні заходи. Відповідно до цього не можна гуляти в парках, та прирічкових зонах. На вулиці обов'язково потрібно носити захисну маску, при цьому не можна ходити у компанії більше ніж дві особи. Виключенням є супроводження дітей.

Про те не всі львів'яни звертають увагу на ці заборони. Так, українцям показали велике скупчення людей в одному з гіпермаркетів міста. Відповідне фото опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі фейсбук Юрій Підлісний.

Скріншот


"Зате до Причастя не можна!!! і до лісу не можна!!! Я не проти карантину. Я проти 2+2= +/-7", написав чоловік під фото.

На фото видно, що на невеликому клаптику магазину скупчилося велика кількість людей. Навіть попри те що вони всі були в захисних масках, відповідна дистанція не дотримувалася.

зате до Причастя не можна!!! і до лісу не можна!!! Я не проти карантину. Я проти 2+2= +/-7

Geplaatst door Юрій Підлісний op Donderdag 9 april 2020

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше ВООЗ підтвердила побоювання лікарів - ібупрофен небезпечний при симптомах китайського вірусу

Як повідомляє портал "Знай.uа" Пандемія у Львові - головний медик назвав кількість хворих і озвучив головне побоювання

Також "Знай.uа " писав, що Медведчук і Марченко передали на Закарпаття 150 000 масок, захисні комплекти для всіх сімейних лікарів та інші медичні засоби та препарати