У Львові помер 39-річний лікар, хірург Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру Мар’ян Захарусь. Про це повідомили на офіційній сторінці лікарні у соціальній мережі Facebook.

Наразі точна причина смерті молодого лікаря не називається, однак за попередніми даними його життя обірвала важка форма пневмонії на тлі інших супутніх захворювань.

Коментуючи смерть колеги, директор медичного закладу Андрій Синюта зазначив лише, що Захарусь помер внаслідок важкої хвороби, не уточнюючи подробиць. Він лише зазначив, що лікарю провели аналіз на коронавірус, він показав негативний результат.

"Він був добрий хірург, спеціаліст. Як людина доброзичливий, життєрадісний. Це велика втрата", – наголосив директор лікарні.

Скрін, facebook.com/zusdmc

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Мар’ян Захарусь працював у Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі вісім років. Не був одружений та не мав дітей.

«Співчуваємо. Прекрасний лікар і хороша людина. Нам його буде бракувати», «Неймовірно позитивна людина...завжди усміхнений і жартівливий!!! Вічна пам'ять ...виявляється добрі лікарі потрібні і у Небі… як шкода», - висловлюють у коментарях свої співчуття львів’яни.

Нагадаємо, раніше Два удари в серце - у Львові затримали імовірного вбивцю лідера "Лесик band" Дацюка

Як повідомляє портал «Знай.uа» Львівщиною розгулює озброєний злочинець, який вміє вбивати - особливі прикмети та фото

Також «Знай.uа " писав, що У Львові жорстоко вбили лідера рок-гурту "Лесик Band" Олександра Дацюка