Львівські правоохоронці затримали ймовірного вбивцю лідера гурту "Лесик band".

Про це повідомила речниця Прокуратури Львівської області Юлія Шевченко, передає "dyvys.info".

Так стало відомо, що правоохоронці затримали ймовірно причетного до вбивства лідера гурту "Лесик band" Олександра Дацюка. Наразі правоохоронці готують повідомлення про підозру.

Олександр Дацюк, скріншот: YouTube
Олександр Дацюк, скріншот: YouTube


Нагадаємо, що у вівторок, 7 квітня близько 21:00 до львівських правоохоронців надійшло повідомлення від перехожого про те, що на вулиці Героїв УПА у Львові невідомий чоловік вдарив ножем в область серця іншого чоловіка. Медики швидкої допомоги доставили постраждалого до лікарні, про те врятувати його не вдалося.

Наразі відомо, що вбивці лідера гурту "Лесик band" Олександра Дацюка загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Український рок-гурт Лесик Band був заснований Олександром Дацюком у 1990 році. Гурт виділявся тим, що виконували іронічні пісні суржиком. Сам Лесик є одним із засновників легендарного Львівського рок-клубу.

Нагадаємо, що у Львові жорстоко вбили лідера рок-гурту "Лесик Band" Дацюка, обірвавши пісню двома ударами в серце

Як повідомляв портал "Знай.ua" , помер Іван Вакарчук: чим запам'ятався колишній депутат, міністр, батько

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також "Знай.ua" писав, блогер пояснив, чому Японія обходиться без карантину - "Тут все трохи інакше". Чому ж в Японії не вводять надзвичайний стан і не оголошують карантин