На Донбасі під час обстрілу від ворожих куль загинув Олексій Купріков із позивним "Лєший" солдат 93-ої бригади “Холодний Яр”.

Про це повідомляє пресслужба підрозділу.

Так стало відомо, що у четвер, 9 квітня на Луганщині під час обстрілу бойовиками загинув у бою Олексій Купріков із позивним "Лєший". Відомо, що український солдат загинув поблизу селища Кримське, отримавши численні осколкові поранення, які виявилися несумісними з життям.

Під час обстрілу на Донбасі загинув солдат


Олексій Купріков народився 13-го січня 1971 року. Жив у смт Черкаському Дніпропетровської області. Мав середьно-технічну освіту. За словами побратимів смерть близького друга змусила Олексія піти на війну. В листопаді 2018 року він підписав контракт, саме напередодні виходу бригади на Донеччину. Він воював у Новоселівці Другій, а потім – на околицях Кримського.

"Він вирізнявся від більшості статечністю та виваженістю. Адже часто буває, що люди після "учєбки" жаліються: мене, мовляв, нічому не навчили, тому я нічого не вмію. Льоша ж навпаки, навіть якщо чогось і не знав, ґрунтовно та розсудливо намагався зрозуміти у деталях, як що працює, як краще полагодити техніку. І в нього це дуже добре виходило. Дуже шкода втрачати таких людей", – сумують побратими.

Під час обстрілу на Донбасі загинув солдат


Відомо, що в Олексія залишилася цивільна дружина, 19-річний син, мама і рідна сестра, що також служить у 93-ій бригаді.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Донеччині загинув український захисник, є поранені — бойовики жорстоко обстріляли позиції ВСУ

Як повідомляє портал "Знай.ua" На Донеччині загинув молодий військовий, закоханий у Львів - Україна схилила голови

Також "Знай.ua" писав, що Українські бійці помстилися за розстріляне населення на Донбасі і ліквідували частину армії Путіна