Українці продовжують заражатися коронавірусом. Так, на Львівщині Covid-19 виявили у одинадцяти медиків.

Про це повідомили у Львівському обласному лабораторному центрі МОЗ у відповідь на інформаційний запит Tvoemisto.tv.

Так стало відомо, що станом на четвер, 9 квітня на Львівщині лабораторно підтвердили 11 випадків зараження медичних працівників на коронавірусну хворобу Covid-19.

Загалом у Львівські області наразі підтверджено 61 випадок захворювання на Covid-19. 25 осіб госпіталізували, інші перебувають на амбулаторному лікуванні. Випадки реєстрували у жителів Львова – 50 випадків, Пустомитівського району – 7, Жовківського району – 2, Стрийського району – 3. У 22-х випадках – захворювання реєструвалися у контактних осіб із хворими на COVID-19.

Українські медики, скріншот: YouTube
Українські медики, скріншот: YouTube


Відзначимо, що львівські медики звертаються до містян з проханням повідомляти їм про всі симптоми, щоб якомога раніше виявити коронавірус. Також наголошують, щоб львів'яни нічого не приховували та не наражали на небезпеку медиків та інших оточуючих.

Обов’язково повідомляйте, якщо у вас температура тіла понад 38,0 °С, кашель, важкість чи утруднення дихання. Цю інформацію необхідно говорити диспетчерові 103. Це дозволить медикам належним чином підготуватися до обслуговування звернення та відправити на виклик спецбригаду.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, рукавички марні – медсестра пояснила, чому від захисту немає ніякої користі.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Японія везе Україні єдині ліки проти Covid-19.

Також портал Знай.uа писав, чи переносять комарі коронавірус – Комаровський дав українцям однозначну відповідь.