У Львівській області, у Стрийському районі, місцеві мешканці помітили сімейство лосів, які без страху гуляли поміж їхніми домівками. Про це повідомив користувач Роман Пух на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Чоловік оприлюднив відео, зняте з вікна будинку. На ньому видно трьох тварин, які не поспішаючи пробираються людськими ділянками.

“Стрий. Дуброва. Сьогодні зранку”, — додав він в описі до відеоролика. Відстань від будинку до хоробрих лосів – не більше сотні метрів.

Стрий. Дуброва. Сьогодні зранку.🙂

Geplaatst door Роман Пух op Zondag 5 april 2020

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«У червоній книзі», - зазначають під відео коментатори. Вони також просять автора не вказувати геолокацію, щоб не навести на слід рідкісних тварин нелегальних мисливців.

«Лишень би наші вурдалаки не знищили їх. Природа вертає собі своє. Гарно, коли таке тішить око», «Ну, завтра вже їх браконьєри будуть шукати, хоч не пишіть, де то є», - зазначають коментатори під постом.

Нагадаємо, дельфіни та лебеді "покинули" Венецію — як тріумф дикої природи під час пандемії обернувся розчаруванням. Неймовірні історії про диких тварин тішили людей на фоні пандемії, яка охопила планету.

Як повідомляв Знай.ua, восьминогом об кригу — як працював ритуал "магії" на удачу і чому його заборонили. В американському Мічигані заборонили кидатися восьминогами у громадських місцях.

Також Знай.ua писав, як на Хелловін — прикордонники переодяглися в горил, аби одурити настирливих тварин. Мавпи вибираються з джунглів і буквально атакують місцевих жителів.