Львівські правоохоронці затримали злодія, який сестематично викрадав з автомобілів техніку.

Про це повідомляють у Патрульній поліції Львівської області.

У вівторок, 7 квітня близько 14:00 у Львові поліціянти затримали молодика, який крав із автомобілів техніку. Виявилось, що чоловік уже неодноразово притягувався до відповідальності за скоєння крадіжок, а зараз є підсудним за схожий злочин.

Фото Національної поліції

"Патрульні 2 батальйону звернули увагу на підозрілого чоловіка, який ходив впритул до припаркованих транспортних засобів і зазирав у вікна. Помітивши службовий автомобіль, він різко розвернувся і швидкими кроками пішов у протилежному напрямку від поліцейських", – йдеться в повідомленні пресслужби.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Фото Національної поліції

Правоохоронці оперативно затримали 29-річного львів'янина. Під час поверхневої перевірки в пакеті виявили два відеореєстратори та автомагнітолу. Також стало відомо, що чоловік вже неодноразово притягувався до відповідальності за вчинення крадіжок і на цей момент є підсудним за ч.1 ст.185 (Крадіжка) ККУ.

Фото Національної поліції

Тепер злодію загрожує відповідальність за ч.2 ст.185 (Крадіжка, вчинена повторно) ККУ.

Нагадуємо, що нещодавно харківські правоохоронці затримали чоловіка, який прямо на вулиці пограбував дівчину-підлітка.

Як повідомляв портал Знай.uа автовласників попередили, в яку авантюру можуть втягнути їх гроші під двірниками.

Також Знай.uа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.