Мешканці Львівщини, незважаючи на карантин, введений по всій території України через епідемію смертельно небезпечного коронавірусу, продовжують відвідувати церковні богослужіння. Про це повідомляють користувачі соцмереж, викладаючи відповідні фото та відеодокази.

Зокрема, вчора православні відзначали свято Благовіщення – і в церкві на Сихові на урочисту службу зібрався натовп прихожан. Їхня кількість у багато разів перевищувала карантинну вимогу не збиратися більше, ніж по двоє осіб. Судячи з кадрів, оприлюднених користувачем Володею Скориком, люди біля церкви не дотримувалися необхідної дистанції.

Скрін, Facebook
Скрін, Facebook
Скрін, Facebook

“Уявіть, що на Великдень буде”, - зазначає автор допису.

Крім того, користувачі зафіксували, як прихожан у розпал епідемії продовжують причащати з однієї ложки.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Отак за церквою тихенько причащають всіх з однієї ложечки🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯 А ви платіть 17 000 за відсутність маски і гуляйте з дітьми на балконі😡😡

Geplaatst door Наталія Шахрайчук op Dinsdag 7 april 2020

«Це треба поширювати доти, доки не дійде до Глави УГКЦ чи УПЦ», «А ви платіть 17 тисяч за відсутність маски і гуляйте з дітьми на балконі», «Священників в тюрму за загрозу розповсюдження і все. Що за паніка», - додають львів’яни.

Нагадаємо, Комаровський порадив ефективний засіб для миття рук — краще, ніж мило. Доктор Євген Комаровський розповів, як очистити руки, якщо немає з собою мила.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Шмигаль назвав два сценарії продовження карантину в Україні. Карантин в Україні, який було введено до 24 березня у зв'язку з поширенням пандемії коронавірусу, можуть послабити.

Також "Знай.ua" писав, як пересуватись машиною на карантині, список заборон і документів. Нові правила карантину в Україні.