Двоє дівчат зняли на відео та виклали в мережі «Інстаграм» кадри знущання над безхатченком. Їхні дії правоохоронці кваліфікували як дрібне хуліганство, за скоєне їм загрожує адміністративне покарання. Про це повідомили у поліції Кам’янця-Подільського.

Як зазначається, дівчатам – 16 та 18 років. Вони оприлюднили відео, на якому знущаються з безхатченка – поливають його з пляшок кефіром та пивом, коментуючи свої дії та вживаючи нецензурну лексику.

У поліції зазначають, що обидві дівчини - мешканки Кам’янця-Подільського. Їм загрожує штраф від 3 до 7 мінімальних неоподаткованих доходів громад, або громадські роботи від 40 до 60 годин, або арешт до 15 діб.

І хто таких виховує? За якою методикою?

Geplaatst door Киев Оперативный op Dinsdag 7 april 2020

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

«Не знаю, як батьки виховують теперішніх "дівчаток", але таких досить багато. "Пососати ми можемо" - батьки мабуть щасливі, що дівчатка можуть)) особливо якщо на машині прокатають», «З нетерпінням чекаю, коли вона буде плакати та просити вибачення!!! Теперішнє покоління зовсім мізків немає, там окрім інстаграму та т.п. нічого немає!», - обурюються коментатори у соцмережах.

«Поведінка цієї фарбованої особи - це всього лише результат виховання батьків... Вседозволеність і заохочення в методах виховання творять «чудеса». Цікаво подивитися на батьків, які виховали Це», «Сподіваюся, що хтось, десь, колись над нею теж поприколюється. Іржава викрутка в бік, камінь в скроню, передоз і т.п. - це ж так смішно і весело», «Ну, дівчинка поводиться в кращих тенденції сучасного суспільства, що не так? Просто розкрийте очі і подивіться на той контент, який популярний у сучасних дітей! Пранкери, блогери які на публіку знімаю дичину!», - зазначають українці.

Батьки зобов'язані виховувати дитину в дусі поваги до прав та свобод інших людей, любові до своєї сім'ї та родини, свого народу, своєї Батьківщини. Відео правопорушення - https://kyivoperativ.info/other/smotret-video-2741/ Проте вчора усі стали свідками протилежного: дві подруги вирішили, що мають право зневажити честь та гідність людини. Свої непристойні висловлювання, лайку та образливі дії на адресу чоловіка без постійного місця проживання дівчата зафіксували на відео і одна з них гордо виставила це на своїй сторінці у соціальній мережі. Працівники поліції відразу відреагували на цю ситуацію. Ювенальні поліцейські встановили особи дівчат. Ними виявились місцеві мешканки 16 та 18 років. З такого віку особи несуть відповідальність за вчинення правопорушення особисто. Відповідно на них складені протоколи про адміністративне правопорушення, передбачене ст. 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Матеріали направлені до суду для прийняття відповідного рішення. Санкція даної статті передбачає накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк до п'ятнадцяти діб.

Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 8 april 2020

«Вибачення не приймаються. Крім усього, що їй світить по закону, непогано було б, якби вона цього дядька відмила і купила йому новий одяг!», - наголошує дехто.

Нагадаємо, раніше Знущання над тваринами дорого обійдеться гицелям, що готує новий закон

Як повідомляє портал «Знай.ua» Зоопарк вибив зуби мавпочці і закував у ланцюги на потіху туристам, кадри тваринної жорстокості

Також «Знай.ua» писав, що Киянам заборонять фотосесії "з милим хлопцем" - без цих кадрів осиротіє Instagram