У Львові через випалювання сухої трави трагічно загинув чоловік.

Про це повідомили в міському управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення.

Так стало відомо, що у вівторок, 7 квітня, близько 12.30 через загоряння сухої трави, виникла пожежа на відкритій території на вулиці Роксоляни, 31. Відомо, що внаслідок цієї пожежі постраждав 65-річний чоловік.

На місце пригоди викликали бригаду швидкої допомоги, але чоловік загинув по дорозі в лікарню. Відомо, що львів'янин отримав близько 80% опіків тіла.

Пожежу на вулиці Роксоляни, 31 рятувальники ліквідували о 13.11 год. Вогнем знищено суху траву на площі 200 кв. м. Обставини події з’ясовують.

пожежна машина, скріншот з відео
пожежна машина, скріншот з відео


"Необдумане випалювання сухої рослинності призводить до загибелі всього живого і може спричинити лісову пожежу, яка здатна за лічені хвилини знищити не один гектар лісу. А особливо вони небезпечні у вітряні дні. Пожежі в екосистемах шкодять довкіллю, тваринному та рослинному світу, а дим небезпечний для здоров’я людини", — зазначили в міському управлінні з питань надзвичайних ситуацій.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, новий пожежа і ще більше радіації – пекельне полум'я з'їдає Чорнобильську зону, закривайте вікна

Як повідомляв портал "Знай.uа" велика небезпека пандемії, киян просять не виходити з будинку

Також "Знай.uа" писав, Київ охопили масштабні пожежі, рятувальники збиваються з ніг, - "Діє команда паліїв?". Місто уже кілька днів бореться з пожежами.