У Тернополі дружина не пустила додому чоловіка, який приїхав з заробіток з Польщі.

Про це повідомляє пресслужба поліції Тернопільської області.

Так, стало відомо, що у Тернополі дружина не пустила додому чоловіка, який приїхав із заробіток у Польщі. Після повернення з-за кордону чоловік мав відправитися на самоізоляцію на 14 днів. З цим місцевому жителю допомагали правоохоронці бо додому його не пустили.

Фото Національної поліції


"Житель обласного центру приїхав із заробіток з Польщі. Згідно з правилами, встановленими на час карантину, хотів самоізолюватися, проте його в помешкання не пустила дружина", - сказано в повідомленні поліції.

Спочатку тернополянин залишився ночувати на вулиці, а наступного дня звернувся до поліції. Тепер чоловік буде перебувати на самоізоляції у медзакладі, який призначений спеціально для громадян, які не мають де пройти карантин.

Правоохоронці заявили, що будуть слідкувати за дотриманням умов карантину. За порушення правил людям загрожує штраф від 17 до 34 тисяч гривень.

Обязательно подпишись на наш канал в Viber, чтобы не пропустить самое интересное

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Напомним, в Минздраве сравнили темпы распространения коронавирус в Украине с Италией и Испанией.

Как сообщал портал Знай.uа, тотальная безработица – карантин в Украине уничтожает ведущие отрасли.

Также портал Знай.uа писал, где позволили гулять без медицинской защиты в период карантина.