В усьому світі зараз панує пандемія коронавірусу. Через це всім громадянам радять якомога менше часу проводити на вулиці, щоб уникнути контакту з людьми. На час пандемії в Україні ввели жорсткі карантинні заходи. В цей період українці як ніколи потребують захисних масок та дезінфекторів.

Щоб мінімізувати контакт, львівські винахідники 3D Tech ADDtive зробили безконтактний дезінфікатор, який кожен може роздрукувати на 3D принтері.Тепер достатньо просто піднести руки до пристрою і за лічені секунди ваші руки будуть абсолютно чисті.

люди в масках, скріншот з відео
люди в масках, скріншот з відео


Як зазначають винахідники собівартість такого пристрою невелика - 583 гривні за штуку, але він зможе прослужити вам дуже довго. Засновник стартапу Павло Єсип розповів, що вони хотіли замовити собі такі безконтактні дезінфікатори в офіс, проте його ціна становила 4 тисячі за одну штуку.

Тепер кожен, хто має 3D принтер може зробити й собі такий дезінфікатор, бо львівські винахідники виклади в мережу креслення цього пристрою. Корпус безконтактного дезінфікатора друкуються з пластику, а у готовий пристрій можна заливати будь-яку дезінфікуючи рідину.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще