У Львові в умовах карантину через коронавірус відгуляли незвичне весілля – у медичних масках. Відповідні фотознімки опублікували у соцмережах як самі молодята, так і ті, хто став свідком події.

На опублікованих світлинах – наречений та наречена, свідки та фотограф, який проводить фотосесію для закоханих. Усі вони крокують спорожнілими вулицями міста, не забувши при цьому необхідний атрибут – медичні маски.

«Запрошуємо на весілля! Дрескод: всі в масках», - зазначається під дописом у Facebook.

Фото: Eugene Salo, Facebook
Фото: Eugene Salo, Facebook

Фото: Eugene Salo, Facebook
Фото: Eugene Salo, Facebook

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Фото: Eugene Salo, Facebook
Фото: Eugene Salo, Facebook
Фото: Eugene Salo, Facebook

“Ми на карантині, а весільні фото повинні бути”, – додають автори посту.

«Так можна і нареченого з іншим фацетом переплутати», «Ну, так що, карантин нічому не заважає», - вважають львів’яни, вітаючи пару зі святом.

«Не розумію. Правила не однакові для всіх??? Ще й піст зараз.....ну-ну», «Зіпсували собі свято! Може варто було почекати, коли карантин скінчиться, та й яке весілля в піст? То не шлюб, то так - розписалися!», - вважають інші.

Нагадаємо, львів'ян пустять до Бога, але тільки в масках.

Як повідомляв Знай. ua, як відбудуться богослужіння у Воскресіння Христове.

Також Знай. ua писав, що українські священики на вертольоті захистили Запоріжжя від коронавіруса.