У Львові 4 квітня, у суботу, пожежні ліквідували займання у готелі, розташованому на вулиці Коновальця. Про це розповіли у ДСНС Львівщини, на сторінці у Facebook.

Як зазначається, близько 16:00 вогонь охопив купу дошок, складених під будівлею готелю. Коли рятувальники прибули на місце події, дим вже встиг поширитися приміщеннями готелю. У будівлі вимкнулася електроенергія, і через це зупинився ліфт. У ліфті в цей час перебувала налякана жінка. Її довелося рятувати з полону за допомогою спеціального гідравлічного інструменту.

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Паралельно тривала ліквідація пожежі, - полум’я перекинулося не лише на сміття та дошки, але й на припаркований поруч із місцем події мікроавтобус Iveco. Від автомобіля залишилася половина – вогонь знищив всю його задню частину. Щоб остаточно загасити займання, пожежним знадобилося близько 40 хвилин. На пожежі працювали восьмеро рятувальників, було залучено дві одиниці техніки.

Вщент вигоріло майно, сміття та дошки на території в 30 квадратних метрів.Нагадаємо, що 3 квітня в Києві на Виноградарі сталася велика пожежа.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Чорнобильській зоні спалахнула сильна пожежа.

Також "Знай.ua" писав, що у Київській області місцева мешканка влаштувала підпал лісу.