У Львові молодик прикинувся поліцейським та пограбував пенсіонерку. Про це розповіли у поліції Львівської області.

Зазначається, що подія сталася у п’ятницю, 3 квітня, на вулиці Тарнавського. До правоохоронців зателефонувала пенсіонерка, яка розповіла, що близько 16:00 її пограбував чоловік, що відрекомендувався поліцейським. Спочатку зловмисник подзвонив 79-річній жінці та повідомив, що її онук нібито є винуватцем ДТП. Він заявив, що справу можна «вирішити» за дві тисячі доларів. Налякана пенсіонерка погодилася, співбесідник повідомив, що приїде за грошима особисто.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Коли псевдополіцейський з’явився на порозі її квартири, жінка запідозрила недобре та почала вимагати від гостя службове посвідчення. Той несподівано вихопив у жінки пакунок із грошима і кинувся тікати.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Постраждала подзвонила справжнім правоохоронцям та повідомила про шахрайство. Злочинця розшукали швидко – ним виявився 27-річний уродженець Сумщини, якому загрожує до восьми років тюремного ув’язнення.

Нагадаємо, раніше У Києві банда злодіїв "роздягала" машини на очах у водіїв, диявольська схема працювала безвідмовно

Як повідомляє портал «Знай.uа» "Клондайк для мародерів": у поліції заговорили про введення комендантської години

Також «Знай.uа " писав, що Тримали в страху все Закарпаття — СБУ знешкодила небезпечне бандитське угрупування на чолі з депутатом