У Львові 3 квітня по вулиці Пасічна, 91, сталася масова бійка за участі щонайменше десяти осіб. Про це на своїй сторінці у соцмережі Facebook написав очільник громадської організації «Варта 1», депутат львівської міськради Ігор Зінкевич.

«По вул. Пасічна 91 відбулися масова бійка (до 10-ти чоловік з бітами)», - написав активіст, додавши, що правоохоронці вже затримали всіх учасників бійки. Всі вони виявилися іноземними громадянами.

Фото: Ігор Зінкевич, Facebook
Фото: Ігор Зінкевич, Facebook

Фото: Ігор Зінкевич, Facebook
Фото: Ігор Зінкевич, Facebook

Фото: Ігор Зінкевич, Facebook
Фото: Ігор Зінкевич, Facebook
Фото: Ігор Зінкевич, Facebook

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

«Травмовані є?», «Якщо 10 чоловік з бітами затіюють бійку посеред білого дня - то "травмовані" всі 10», - цікавляться городяни у коментарях.

«Порушники карантину...», «Там знаходиться ганделик- забігайлівка і напідпитку мужчин там завжди багацько», «А де їм махатись? В ліс і парк ходити заборонено, вони хоч по двоє гасились? Бо більше двох на квадратний метр не можна! Певне, з антисептиком перебрали», - припускає дехто.

«З фото видно, що то якісь туристи іноземні, певно з обсервації вийшли, в бейсбол пограти, кетчера теж по формі, погода гарна, дур бере хлопаків», «Чим бідніше люди в країні живуть, тим більше зростає кримінал...от тільки в 90-х жили по поняттях, а зараз почнеться по бєзпрєдєлу», - обурюються коментатори.

Нагадаємо, раніше На Київщині школяр відправив до лікарні 16 дітей, серед потерпілих - шестирічні.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Двоє загиблих: в мережі з'явилися фотографії силового розгону протестуючих під Верховною Радою.

Також «Знай.uа " писав, що Захищайтеся, сер: під Києвом школярі влаштували "дуель" на газових балончиках, уроки скасовуються.