У Львові правоохоронці позбавили прав та оштрафували священника УПЦ (МП) за кермування у нетверезому стані.

Про це повідомляє інформаційний портал "zaxid.net".

Так стало відомо, що у понеділок, 30 березня сихівський районний суд Львова позбавив на рік водійських прав і оштрафував священник УПЦ (МП) Василя Габорця за скоєння ДТП у нетверезому стані.

Повідомляється, що пригода сталася 9 березня близько 21:00 біля автовокзалу на вулиці Стрийській, 109. Священник, керував автомобілем ВАЗ-21043 у нетверезому стані, та в’їхав у BMW 530. На щастя, у результаті цієї аварії ніхто не постраждав.

суддівський молоток, скріншот
суддівський молоток, скріншот

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Правоохоронці склали на Василя Габорця протоколи за порушення ПДР та керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. На судовому засідання священник заявив, що п’яним за кермом не був. Він причащав людей і сам вжив близько 50 грамів вина.

Суддя Сихівського райсуду Софія Чорна визнала священника винним у нетверезому керуванні і призначила йому 10200 грн штрафу з позбавленням водійських прав на рік. До 10 квітня Василь Габорець може подати апеляційну скаргу на це рішення суду.

Нагадуємо, що нещодавно харківські правоохоронці затримали чоловіка, який прямо на вулиці пограбував дівчину-підлітка.

Як повідомляв портал Знай.uа автовласників попередили, в яку авантюру можуть втягнути їх гроші під двірниками.

Також Знай.uа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.