У центрі Львова розмістили інсталяцію у вигляді велетенської медичної маски. Про це повідомляє «Варта-1» у Facebook.

Зазначається, що інсталяцію розмістили у сквері «На валах». Плакат – плаский, однак завдяки грі світла та тіней маска на ньому здається об’ємною.

Фото: «Варта-1» у Facebook
Фото: «Варта-1» у Facebook
Фото: «Варта-1» у Facebook

Над зображенням засобу індивідуального захисту міститься напис: «Я - маска. Одягніть мене, будь ласка». Таким чином місцева влада намагається привернути увагу містян до необхідності використовувати медичні маски у громадських місцях.

«На підгузок схожа», «Будуть їй молитися?», «Та краще б з неї пошили нормальні маски і роздали людям», «А для чого її повісили? Може, щоб туристи їхали фотки робити?», «На голову Садовому вдягніть», - пишуть у коментарях до фото маски-гіганта львів’яни.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

«Цікаво, які емоції хотіли викликати у людей автори цієї нісенітниці? І скільки на то пішло коштів?», «Якесь божевілля з тими масками... Це ж іще потрібно народ навчити їхньому ефективному використанню, і коли вони справді необхідні... А то зараз з тим що коїться, то хіба більше проблем від тих масок, аніж користі», - додають вони.

Нагадаємо, раніше Всюди чорний дим і десятки тіл, потужна пожежа сколихнула Київщину

Як повідомляє портал «Знай.uа» Померлих від коронавірусу будуть ховати моторошним способом, рідні не переживуть - у Кличка показали документ

Також «Знай.uа " писав, що Київська маршрутка в лічені хвилини перетворилася на крематорій на колесах, - страшні кадри