За словами міського голови Львова Андрія Садового, цього року місто планує отримати відповідні погодження та здійснити необхідні закупівлі для будівництва крематорію.

Про це розповів мер Андрій Садовий у ранковому ефірі радіо "Львівська хвиля". Як повідомили у пресслужбі Львівської міськради, ще минулого року у Львові розпочали вивчати питання будівництва крематорію.

Львів, скрін з відео
Львів, скрін з відео

«Ми займаємось питанням побудови крематорію. У цьому році ми плануємо всі відповідні закупівлі. Тут була тривала моральна дискусія. Ми збирали раду єпископів, і всі сказали, що готові. Ми почали цю роботу ще в минулому році, просто для будівництва необхідно зібрати багато дозволів та погоджень. Робота триває, і в цьому році буде завершена.

Андрій Садовий, фото: Уніан
Андрій Садовий, фото: Уніан

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Є чіткий протокол поховань, він доведений до наших комунальних служб, які цим займаються. Зокрема, мають бути елементи індивідуального захисту, померлих мають ізолювати, а поховання має відбуватись у закритому режимі, відповідно, представники похоронних служб про це знають", —сказав мер.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Всюди чорний дим і десятки тіл, потужна пожежа сколихнула Київщину

Як повідомляє портал «Знай.uа» Померлих від коронавірусу будуть ховати моторошним способом, рідні не переживуть - у Кличка показали документ

Також «Знай.uа " писав, що Київська маршрутка в лічені хвилини перетворилася на крематорій на колесах, - страшні кадри