Кількість захворівших на коронавірус в Україні невпинно зростає з кожним днем. Так, на Львівщині медики зафіксували ще один випадок захворювання на COVID-19.

Про це у фейсбук повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

Станом на ранок 30 березня, на Львівщині вже є шість підтверджених випадків захворювання на коронавірус.За минулу добу, кількість зросла на 1 людину.

Коронавірус, скріншот: YouTube
Коронавірус, скріншот: YouTube

Наразі "лідерами" за кількістю виявлених випадків COVID-19 залишається Чернівецька область – 75 випадків, Київська область – 49 випадків, Івано-Франківська область – 41 випадок та Вінницька область – 23 випадки.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Загалом наразі в Україні на коронавірус захворіли 480 людей, з них 11 летальних, 6 пацієнтів одужало. За добу було зафіксовано 62 нових випадки.

⚡ МОЗ повідомляє: В Україні зафіксовано 480 випадків коронавірусної хвороби COVID-19 За даними ЦГЗ, станом на 10:00...

Geplaatst door Міністерство охорони здоров'я України op Maandag 30 maart 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше лікарка київської лікарні розповіла правду про стан хворих на коронавірус, - "Боремося за життя"

Як повідомляв портал "Знай.ua", коронавірус перетворює Україну на Італію, в МОЗ показали наслідки недотримання карантину.

Також "Знай.ua" писав, що в Україні закрили пологовий будинок через медсестер, інфікованих коронавірусом.