На Львівщині, у Яворівському районі, прикордонники затримали українця, який намагався незаконно потрапити до Польщі. Про порушника правоохоронцям повідомив місцевий мешканець, повідомляють у прес-службі ДПСУ.

Як зазначається, на місце події вирушили прикордонники з групи реагування, яких супроводжував службовий собака. Крім того, для пошуків порушника запустили квадракоптер. Чоловіка виявили неподалік від лінії кордону та оперативно затримали.

Як виявилося, незаконно потрапити на територію сусідньої держави намагався 22-річний мешканець Київської області. До кордону з Польщею він не дійшов лише двох сотень метрів.

Прикордонники додають, що порушник виявився досить свідомим – на ньому в момент скоєння правопорушення була захисна маска.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Цікаво, що чоловік не вперше намагався потрапити до Польщі незаконним шляхом – раніше його вже затримували за аналогічних обставин вже на території Польщі, проте тоді він перетнув кордон на вкраденому велосипеді. Сусідня держава відправила його до України.

Нагадаємо, майже 100 за добу — кількість інфікованих на коронавірус українців зросла до 310.

Як повідомляв Знай.uа українців тестуватимуть на коронавірус вдома - у МОЗ анонсували створення спецбригад.

Знай.uа писав, Зеленський без маски вийшов до журналістів з радісними новинами, повне відео.