У селищі Розділ службова собака розшукала у хащах 80-річну бабусю, яка пізно ввечері пішла з дому та не смогла самостійно повернутись назад.

У Миколаївське відділення поліції 23 березня надійшло повідомлення про те, що 80-річна мешканка селища Розділ близько 18.00 пішла з дому та, незважаючи на пізній час, досі не повернулась, інформують у пресслужбі поліції Львівської області.

Родина старенької своїми силами намагались розшукати її, проте спроби виявились марними. Коли на вулиці вже стемніло, вони звернулись за допомогою до правоохоронців.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група та співробітники територіального відділу поліції, а також молодший інспектор-кінолог Кінологічного центру поліції Львівщини капрал поліції Тарас Замороз зі службовою собакою Кері. Пес взяв слід від будинку та впевнено повів правоохоронців за селище у сторону лісопосадки. Там, пізно вночі, поліцейські і виявили стареньку жінку, котра заблукала та не могла самостійно знайти дорогу додому. Цілою та неушкодженою, правоохоронці повернули жінку додому.

кінолог і пес, фото Національної поліції
кінолог і пес, фото Національної поліції

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Молоду харків'янку арештували дорогою "на роботу", і карантин тут ні до чого

Як повідомляє портал «Знай.uа» Під Києвом поліція рятувала з полону два десятки жертв викрадення, - везли у багажнику

Також «Знай.uа " писав, що У Києві малюка-екстремала знімали з підвіконня вдруге за тиждень, - "Є запасні діти?"