Українці продовжують масового заражатися коронавірусом, щодня в нашій країні фіксують десятки нових випадків. Наразі найбільше в зоні ризику перебувають лікарі. Так, на Тернопільщині коронавірусом заразилися четверо лікарів.

Про це заявили на офіційній сторінці Тернопільської міської ради у Facebok "Тернопільський штаб для боротьби з коронавірусом".

Так, стало відомо, що на Тернопільщині підтвердили ще 4 випадки інфікування на коронавірус. На COVID-19 захворіли лікарі Монастирського району області.

Тестування на коронавірус, фото: facebook.com/ukrdav
Тестування на коронавірус, фото: facebook.com/ukrdav


Наразі інфекцію COVID-19 лабораторно підтвердили у двох сімейних лікарів, лікаря з Центру первинної медико-санітарної допомоги та лікаря Монастириської лікарні — мешканця Золотого Потоку Бучацького району. Загалом на Тернопільщині наразі 12 випадків коронавірусу. 1 — летальний (68-річний чоловік).

Раніше у Монастирському районі коронавірус виявили у медсестри, в якої спочатку тести показали грип.

За даними ЦГЗ, станом на 10:00 26 березня в Україні 156 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 5 летальних, 1 пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні. За добу було зафіксовано 43 нові випадки.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Україні вимагають ввести надзвичайний стан. Міністр закликав народних депутатів проголосувати за введення надзвичайного стану в країні через коронавіруса

Також Знай.uа" писав, у Зеленського розповіли, як пенсіонерам уникнути смертей від коронавіруса відео. Серед бабусь і дідусів зареєстровано найбільше смертей по всьому світу

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще