У Львові містяни та підприємці самі почали шити медичні маски, пише - Щоденний Львів.

пошиття масок, скріншот із відео
пошиття масок, скріншот із відео

Про це повідомив у понеділок, 23 березня, «Телевізійна служба новин» каналу «1+1», де також розповіли: «У Львові люди почали самі шити засоби захисту для себе й рідних. Перед вірусною загрозою не встояли й підприємці – разом із дорогим брендовим одягом тепер теж шиють маски».

Нагадаємо у чому різниця між маскою і респіратором:

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Медична маска захищає вас від інфекції, яку може передати лікар або медсестра. Вона створює бар'єр, затримуючи крапельки вологи, які вилітають з повітрям при диханні, кашлі або чханні. Маска захищає оточуючих, а не носія. Маски — це розвиток ідеї марлевих пов'язок. У простої маски 3 шари, а між зовнішнім і внутрішнім шарами знаходиться шар фільтруючого матеріалу.

А ось респіратор захищає власника від загроз з повітря. Цю задачу розв'язують двома способами: або фільтрують навколишнє повітря, або підводять інший — з балона або спеціальної магістралі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Де у Києві купити маски і антисептики та куди звозять хворих на коронавірус - повний список

Як повідомляє портал «Знай.uа» Захисна маска за 2 хвилини - Ірина Федишин дала мастер-клас з виготовлення головного атрибуту карантину

Також «Знай.uа " писав, що Харківський маршрутник винайшов "маску" від коронавірусу, не знайдете в жодній аптеці