Черговою, вже четвертою, жертвою смертельно небезпечного захворювання – коронавірусу, став мешканець Тернопільської області. Про це повідомили у місцевому штабі для боротьби з коронавірусом.

Як зазначається, від хвороби помер 68-річний чоловік, у якого напередодні діагностували коронавірусну хворобу COVID-19. Померлий проживав у селі Ковалівка Монастириського району.

Попередньо, чоловік підхопив коронавірус від місцевого священика, у якого також виявили небезпечне захворювання. Священнослужитель проводив похоронний ритуал у селі та контактував там із великою кількістю людей.

Наразі це вже четверта смерть від коронавірусу на території України. Лише за минулу добу у країні зафіксували майже три десятки нових випадків зараження на коронавірус, і лише один українець вилікувався від цієї недуги.

Як повідомляв портал Знай.uа, народний депутат від партії "Слуга народу" Руслан Горбенко заявив, що зараз знаходиться в одній зі столичних лікарень з підозрою на коронавірус.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що в Україні можуть ввести режим надзвичайного стану – як зміниться життя людей.

Нагадаємо, компанія "Укрпошта" під час карантину може частково змінювати умови доставки, вручення і безкоштовно зберігати реєструються у відділення об'єкти відправлення.