Українські заробітчани, які під час спалаху епідемії через коронавірус повернулися додому, тепер просяться назад до Польщі.

Про це написав поляк Томаш Баарт, передає Вголос.

Під час загострення ситуації з коронавірусом переважна більшість українських заробітчан повернулися додому через паніку. Про те зараз вони знову піднімають чергову хвилю істерії та просяться назад до Польщі. Відзначимо, що на час карантину всі кордони перекриті.


Поляк припускає, що така різка зміна поглядів може бути пов'язана тим, що у Польщі хоча б є робота, тоді як в Україні на час карантину усе зачинено.

Нагадаємо, що попри пандемію коронавірусу львівські заробітчани все ж вирішили отримати візу на роботу за кордоном. У четвер, 19 березня центрі Львову зібралася маса людей для того щоб отримати візу. При цьому відзначимо, що людям абсолютно байдуже що наразі кордони закриті. При цьому люди стоячи в черзі не дотримуються правил дистанції щоб уникнути зараження коронавірусом.

Фото телеграм-каналу ҐЄЇ


Також відзначимо, що лише кілька людей у черзі скористалися медичними масками аби уникнути зараження.

Як повідомляв Знай.uа якщо ви думали, що в Україні карантин тільки на пару тижнів, то ви глибоко помиляєтеся.

Також Знай.uа писав, українці наплювали на всі правила і закони, набивали маршрутки, навіть якщо їх виштовхували силою.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, "Голодні ігри"в Україні доведеться скасувати. Державна митна служба повідомила, що не допустить голоду, а українців не залишать без продуктів.