У Закарпатській області затримали молодика, який займався контрабандою. Про це повідомили в Державній прикордонній службі України.

Повідомляється, що замість звичного предмета контрабанди зразок сигарет затриманий громадянин нашої держави переправляв через кордон до Румунії медичні маски.

За словами прикордонників, правопорушника не злякали ні холоду, ні бурхливу течію річки Тиса – контрабанду він здійснював у водолазному костюмі, перепливаючи на той берег з товаром. 29-річного хлопця затримали на березі – як раз, коли він повертався з чергової «ходки» на той бік.

Поки що хлопця, незаконно переправлявшего в Румунію медичні маски, суд затримав на десять діб. Вирішується питання про подальшу правової кваліфікації правопорушення.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Лукашенко вирішив "прикольнутися" і налякав коронавірусом генсека ОДКБ.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Зеленського розповіли, як пенсіонерам уникнути смертей від коронавірус відео.

Також "Знай.uа" писав, "Коронавірус - спусковий гачок глобальної кризи", - експерт розповів про колапс, який чекає українців.