В Івано-Франківську зафіксували першу жертву від коронавірусу в області.

Про це повідомляє офіційний канал МОЗ.

В Івано-Франківську пацієнтка поступила в лікарню у важкому стані. Відомо, що тривалий час вона займалась самолікуванням і надто пізно звернулася до лікарів. Жінка померла через добу після госпіталізації, ще до отримання результатів тесту на COVID-19.

коронавірус в Україні, скріншот з відео
коронавірус в Україні, скріншот з відео


Якщо ви виявили у себе перші симптоми респіраторних захворювань обов’язково зателефонуйте своєму сімейному лікарю. Після цього залишайтеся вдома, щоб уникнути розповсюдження захворювання.

Нагадаємо, що до 3 квітня по всій Україні оголошено карантин через світову пандемію коронавірусу. Українцям не рекомендують виходити з дому. Майже у всіх обласних центрах припинено роботу торгових й розважальних закладів.

Згідно з останніми даними, по всьому світу було зареєстровано понад 200 тисяч підтверджених випадків зараження коронавірусом нового типу COVID-19.

Як повідомляв портал Знай.ua, медик київської лікарні розповіла, що насправді відбувається у клініках, куди масово госпіталізують людей з підозрою на коронавірус.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще