Попри пандемію коронавірусу львівські заробітчани все ж вирішили отримати візу на роботу за кордоном.

Про це повідомляє телеграм-канал "ҐЄЇ".

Так у четвер, 19 березня у центрі Львову зібралася маса людей для того щоб отримати візу. При цьому відзначимо, що людям абсолютно байдуже що наразі кордони закриті. При цьому люди стоячи в черзі не дотримуються правил дистанції щоб уникнути зараження коронавірусом.

Також відзначимо, що лише кілька людей у черзі скористалися медичними масками аби уникнути зараження.

Фото телеграм-каналу ҐЄЇ

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

" Як ці надрозуми збираються перетинати ЗАКРИТИЙ ДЛЯ ВИЇЗДУ кордон - ще невідомо, але обмінятись коронами вони вже, мабуть, встигли", - сказано в повідомленні телеграм-каналу "ҐЄЇ".

Відзначимо, щоб захиститися від коронавірусу слід часто мити руки, не торкатися обличчя та уникати місць з великим скупченням людей, а на вулиці дотримуватися дистанції 1.5 -2 метри один від одного.

Як повідомляв Знай.uа якщо ви думали, що в Україні карантин тільки на пару тижнів, то ви глибоко помиляєтеся.

Також Знай.uа писав, українці наплювали на всі правила і закони, набивали маршрутки, навіть якщо їх виштовхували силою.

Нагадаємо, "Голодні ігри"в Україні доведеться скасувати. Державна митна служба повідомила, що не допустить голоду, а українців не залишать без продуктів.