У Львові в гіпермаркеті Метро на відео потрапив чоловік, який ну дуже ретельно перестрахувався від коронавіруса. Жертва паніки виглядала, як натуральна теплиця - чоловік (начебто?) ніс на собі поліетиленовий прозорий "вігвам", дихаючи через трубочку на маківці. І, як водиться, накладав у візок запаси на карантин.

Картина звична. Одіозні "сталкери" то й справа трапляються в торгових точках України, з тих пір, як оголосили карантин. Але ця "конструкція" побила всі мислимі і немислимі рекорди - погляньте самі.

В обговореннях панікер потрапив під град кумедних коментарів. "Як ця теплиця взагалі рухається?" "Зомбі апокаліпсис вже близько"? "Людина-вігвам" і так далі.

Слід нагадати, що карантин - не вирок, і вдаряться прямо в таку паніку не варто. Буде досить уникнення людних місць, посилених заходів гігієни, прийому вітамінів і зміцнення імунітету. Ну, і звичайно, при перших ознаках нездужання, зверніться до лікаря.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Також "Знай.uа" писав, коронавірус в Україні: у Твіттер на жарті показали, як все може бути