У Львові в аптеках реалізують медичні маски за завищеними цінами. Про це повідомили самі львів’яни у соцмережах.

За інформацією свідків, ціни подекуди перевищені у десятки разів.

«Все це повз касовий апарат. Висновки робіть самі. Просимо ЛМР, депутатів а також мера міста Садового звернути увагу на ці порушення у зв'язку з наближенням вірусу COVID-19», - пишуть львів’яни.

«Ну, ви в курсі, що маски вам не допоможуть?», «В ЛШМД по 26 грн, і провізори називаючи ціну самі ж єхидно посміхаються – смішно, бо дурні куплять», - повідомляють городяни.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

«В поліклініці Пустомит маски роздавали хворим в черзі до лікаря безкоштовно», «Позбавляти ліцензії усіх, хто під час епідемії буде завищувати ціни на ліки. А також і на продукти», «Щойно хотіла писати пост. Маски по 25 грн. шт.», «А чим маска відрізняється від тої, яка 15 грн, а та за 32 грн? Це просто вже наживаються, от уроди, нема слів», «Коли ще зароблять, як не на біді і війні», - дивуються люди.

«Такі маски абсолютно не потрібні і не захищають. Потрібні респіраторні маски типу FFP2, FFP3... все інше вам ніяк не допоможе», - додають інші.

Нагадаємо, коронавірус захоплює Україну, скільки людей насправді вже підхопили смертельну хворобу.

Як повідомляв Знай.uа в Україні введуть карантин через коронавірус - що зміниться в найближчі дні.

Знай.uа писав, Кличко обіцяє закрити метро в Києві: озвучено причини.