Про це пише Головне управління статистики у Львівській області.

Стало відомо,що у січні 2020 року порівняно із груднем 2019 року найбільше подорожчали огірки, помідори та перець солодкий. Ціни на них збільшилися на 6,9%.

"Також зросли ціни на рибу та продукти з неї (на 0,7%), молоко, сир та яйця – на 0,5%, фрукти – на 0,5%. Але деякі м’ясні продукти подешевшали. а саме: фарш м’ясний – на 2,5%, м’ясо птиці – на 2,0%, свинина – на 0,5%", – йдеться у повідомленні.

Загалом же, ціни на продукти харчування та безалкогольні напої у Львові та області у перший місяць 2020 року підвищились на 0,6%.

овочі, скріншот з відео
овочі, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, чим можуть бути зумовлений зріст цін на овочі в Україні-наприклад, подорожчання капусти експерти ринку пов’язують зі стриманими продажами на рівні виробників.Зростання цін на моркву та буряк може бути пов’язане із скороченням запасів у сховищах. А підвищення вартості цибулі та картоплі пов’язують із логістичними проблемами, які стали наслідком погіршення погодних умов. Це дійсно суттєво підігріло попит на всі овочі борщового набору, особливо в центральних та південних регіонах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У супермаркеті Novus українцям пропонують огидну "щедру" акцію, чи вдасться заощадити і вижити

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Києві різко подорожчають продукти, що доведеться викинути з холодильника назавжди

Також «Знай.uа " писав, що Гречка, хліб, борщовий набір – на які продукти в Україні злетять ціни