На Львівщині трирічна дівчинка випала з балкона, який розташований на третьому поверсі багатоповерхівки. Дівчинку госпіталізували у важкому стані.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Львівської області.

На Львівщині, у понеділок, 9 березня в поліцію надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл Миколаївського району внаслідок падіння з висоти травмована маленька дівчинка. На місце події виїхав наряд поліції і бригада швидкої допомоги.

Иллюстарция, фото Національної поліції


Правоохоронці з'ясували, що трирічна дівчинка випала з балкону квартири, розташованої на третьому поверсі будинку, де вона проживає разом зі своєю 39-річною матір'ю. В результаті падіння дитина отримала тілесні ушкодження, лікарі кваліфікували як важкі, зараз вона перебуває в реанімації.

Правоохоронці встановили, що дитина перебувала без нагляду, а її мати була в стані алкогольного сп'яніння (в крові жінки було виявлено 2,6 проміле алкоголю).

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 166 (злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування) КК України. За це жінці загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк від двох до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Смертельні ігри українських підлітків, як батькам витягнути дитину з самого пекла

Популярні новини зараз
В Україні оновили правила для виїзду за кордон Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги
Показати ще

Як повідомляє портал Знай.uа В Запоріжжі ведмідь відправив на той світ 10-річну дівчинку на очах її батьків, відео

Знай.uа писав, що Синій Кит ще квіточки, топ-3 смертельних ігор дітей, яких потрібно побоюватися батькам