Сьогодні, 10 березня в одній із квартир на вулиці Таманській,14, що у Львові знайшли мертвою місцеву жительку. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

Тіло жінки виявили у ванній. На цей момент 62-річна львів’янка була уже мертвою.

За попередніми даними, жінка загинула через отруєння чадним газом.

Зазначено, що жінка 1958 року народження.

Обставини трагедії наразі встановлюються.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

швидка допомога, скріншот з відео
швидка допомога, скріншот з відео

Нагадаємо, що від початку року у Львові трапилось 23 випадки отруєння чадним газом, внаслідок яких постраждали 45 осіб, з них 13 – діти.

«Фахівці наголошують, основна вимога, щоб не сталося біди, це притік свіжого повітря у приміщення, де є прилади для опалення – через вікно, через двері, і через вентиляційний канал, який має бути постійно прочищений, і в якому має бути відповідна тяга, щоб відпрацьовані гази виходили в атмосферу. Якщо одне з таких правил недотримане, то у приміщенні починає утворюватися чадний газ і стається біда», – поінформували також у ЛМР.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Перерізали горло і спалили - у Харкові судять підозрюваних у звірячому вбивстві дівчини, озвучено вердикт

Як повідомляє портал «Знай.uа» Під Києвом труп немовляти знайшли у сміттєвому баку - народила і викинула, як непотріб

Також «Знай.uа " писав, що У Києві з Дніпра виловили понівечене тіло, розрубане навпіл - відео не для слабкодухих