На Львівщині вже кілька днів розшукують неповнолітнього хлопця, який вийшов з дому і так і не повернувся.

Про це написав координатор "Варта - 1" Ігор Зінкевич на своїй сторінці в соціальній мережі facebook.

На Львівщині у місті Жовква розшукується неповнолітній Віталій Лапець. Відомо, що 14-річний хлопець вийшов з дому у неділю, 8 березня близько 16 години і так і не повернувся назад. Наразі про його місцеперебування нічого не відомо. Телефон хлопця відімкнений.

Під Львовом зник неповнолітній

Особливі прикмети зниклого: на вигляд зріст 140 см, худорлявої тілобудови, волосся світле. Хлопець був одягнений у світло зелену куртку, чорну кепку, сірі або сині штани, оливкові берци.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Якщо ви бачили цього хлопця, чи знаєте щось про його місцеперебування, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102, або за номерами телефонів 0983910011, 0678343774. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я хлопчика.

!!! Увага розшукується !!! Жовківським відділенням поліції встановлюється місце перебування неповнолітнього Лапець...

Geplaatst door Igor Zinkevych op Maandag 9 maart 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Києвом безслідно зникла 12-річна принцеса, трагедія Даші Лук'яненко перед очима

Як повідомляє портал "Знай.uа" Зниклі без вести, вільна торгівля і санкції: у Німеччині запропонували проросійський план досягнення миру в Україні

Також Знай.uа писав, що Під Києвом пропала бліда дівчина в чорному, фото і прикмети.